Stel, ik zoek een kerk... extra's

Voor de videoproductie "Stel, ik zoek een kerk..." is een uitgebreid interview gehouden met de inmiddels emeritus aartsbisschop Joris Vercammen. Veel van dat interview is niet in de uiteindelijke film terecht gekomen, maar is toch de moeite van het beluisteren waard. Hieronder, thematisch gerangschikt, de antwoorden van Vercammen op de vragen naar de geschiedenis en identiteit van de Oud-Katholieke Kerk. Klik op de video om alles achter elkaar te zien of op een van de thema's in de afspeellijst.
Klik hier voor de samengestelde film "Stel, ik zoek een kerk"

Reacties: 1-5
Door Gast: Rina Homan @ 2010-08-21 11:42:16
Hele verhaal van de Aartsbisschop
Ik kijk nooit zo veel op de site (geen tijd) maar vandaag heb ik wat rondgekeken en werd getroffen de de rest van het verhaal van de Aartsbisschop dat niet op de cd terecht gekomen is. Is dat in zijn geheel ook op een cd te krijgen. Want ik denk dat hier binnen de kerk zeker belangstelling voor bestaat. Ik zou best een exemplaar willen om het op een vereniging of met een groep mensen te bekijken en over in gesprek te gaan. Zeker het laatste onderdeel over de toekomst is heel belangwekkend. Een beweging van mensen binnen die grote kerk. Wij hebben toekomst omdat wij met de vragen van mensen omgaan. Dat is wat mij aanspreekt in het geheel. M.V.G Rina Homan
Door Gast: Jan @ 2010-12-10 00:22:07
interview aartsbisschop
Hi Rina

Je kan dit interview makkelijk downloaden. Heb ik ook gedaan om het dan gebeurlijk in de parochie te gebruiken zelfs voor volwassen catechese.
Groetjes Jan
Door Gast: rina homan @ 2011-03-17 08:30:28
DvD
Hallo Jan. Wat goed van jou dat je dit voor elkaar gekregen heb. Wil je mij niet een DVD sturen. (Ik krijg het namelijk niet voor elkaar.) Je vind mijn adres op de site van de Vrouwen Bond of Werkgroep st Willibrord. Groetjes Rina.
Door Gast: Wouter de Rijk @ 2011-05-31 17:01:34
Interessant
Zeer handig.

Vooral op mijn school om voor presentaties te gebruiken..

Met vriendelijke groeten,

Wouter
Door Gast: Joost Wolff @ 2011-11-28 15:36:51
videoproductie "Stel, ik zoek een kerk..
Ben erg onder de indruk van deze video, goed en boeiend verhaal, zeer sympathiek overgebracht door aartsbisschop Joris Vercammen.
Het geeft antwoord op veel vragen, die ik vaak moet beantwoorden als vrienden of colega's horen dat ik oud katholiek ben en deze video is een mogelijkheid de oud katholieken een breed publiek voor te stellen.
Ik zelf ben nederlander, dus het nederlands machtig maar woon in Keulen en denk zeker dat in mijn parochie, maar ook daar buiten belangstelling zal bestaan voor deze video.
Bestaat er een uitgave met een duitse ondertitel?

Met vriendelijke groet

Joost Wolff
Reacties: 1-5
De reageermogelijkheid is momenteel gesloten.

Website van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland | Bisschoppelijk bureau: Kon. Wilhelminalaan 3, 3818 HN Amersfoort | Tel. 033 - 462 08 75