Jongerendag Bisdom Haarlem 14 juni 2008

Dit jaar is het aan de parochie Haarlem om de jongerendag van het bisdom te mogen organiseren. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang.

Het thema is dit jaar www.ingesprekmetgod.nl . We willen met de jongeren gaan kijken hoe je in deze tijd van internet, MSN, mobieltjes en andere multimedia in gesprek kunt komen met God en met elkaar.

De dag is bedoeld voor jongeren van 8 tot en met 18 jaar uit het bisdom, maar ook hun vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom. De dag begint om 10.00u, in de OK-kerk van de H.H Anna en Maria, Kinderhuissingel 76 te Haarlem. De jongeren volgen, in drie leeftijdsgroepen, een heel programma dat tot 17.00u duurt. En we sluiten daarna af met een gezamenlijke maaltijd, waar ook de ouders bij zijn uitgenodigd. 

Voor alle jongeren van het bisdom Haarlem geldt: hou je brievenbus/mailbox in de gaten. Je krijgt een persoonlijke uitnodiging, waarin ook staat hoe je je kunt opgeven. Zet 14 juni in ieder geval maar in je agenda. Het belooft een speciale dag te worden en je bent van harte welkom!

Het team jongerendag 2008.

Zie ook hier.

 

Website van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland | Bisschoppelijk bureau: Kon. Wilhelminalaan 3, 3818 HN Amersfoort | Tel. 033 - 462 08 75